16 Септември, 2024 20:30 652 1

Стефан де Фрай: Интер трябва да се защитава като отбор, за да неутрализира Ерлинг Холанд

  • де фрай-
  • интер-
  • манчестър сити-
  • холанд-
  • защитава-
  • шампионската лига

Нидерландецът не очаква тимът да има подобни затруднения като при равенството срещу Монца

Стефан де Фрай: Интер трябва да се защитава като отбор, за да неутрализира Ерлинг Холанд - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Нидерландският бранител Стефан де Фрай бе категоричен, че Интер трябва да се защитава като отбор, за да неутрализира звездата на Манчестър Сити - Ерлинг Холанд при гостуването на италианския гранд в Англия в среща от първия кръг в Шампионската лига.

Де Фрай не очаква тимът да има подобни затруднения като при равенството срещу Монца в неделя вечер.

“Трябва да се подготвяме за всеки мач по отделно и специфично. Определено не ни чака лесен тест. Не става дума за предупредителни знаци, а просто да си вземем поука от грешките, които направихме срещу Монца. На моменти движехме топката прекалено бавно и трябваше да сме по-агресивни в завършващата фаза. Ако поведеш срещу подобни отбори, става по-лесно, но ние не успяхме да вкараме гол първи”, каза защитникът пред DAZN.

Попитан как той и съотборниците му могат да спрат Холанд, който реализира девет гола в четири мача този сезон, Де Фрай коментира: "Трябва да работим като отбор, за да го лимитираме, но също и да помним, че Сити не е само Холанд. Той е в добра форма и вкарва доста от началото на сезона, но ние трябва да се защитаваме като отбор."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радомир

    1 0 Отговор
    Явно спад в формата на Лаутару,(от януари на сам) влияе на целия отбор,такъв беззъб и безпомощен, безидеен,,Интер,, не бях виждал.
    Беше страшна мъка да се гледа играта,имах чувството че играчите директно дошли от нощен бар.
    И това отбор със големи амбициите?