20 Септември, 2024 08:01 710 0

Състезанието в Сингапур може да е последното на Даниел Рикардо във Формула 1

  • даниел рикардо-
  • формула 1-
  • ф1-
  • гран при-
  • сингапур

Очаква се вторият тим на Ред Бул да обяви пилотския си състав за следващата година

Състезанието в Сингапур може да е последното на Даниел Рикардо във Формула 1  - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Пилотът на Рейсинг Булс – Даниел Рикардо, не изключи възможността Гран При на Сингапур да е неговото последно състезание във Формула 1 предвид нарастващите спекулации за неговото бъдеще, съобщава gong.bg.

Очаква се вторият тим на Ред Бул да обяви пилотския си състав за следващата година на „Марина Бей“ този уикенд. Най-вероятно Рикардо ще бъде заменен от Лиъм Лоусън, а самият австралиец не изключи възможността тази смяна да се случи още преди края на сезон 2024 и Гран При на Сингапур да е последното състезание за Рикардо.

„Не мисля, но не искам да седя тук и да адвокатствам. Бих казал, че няма да е, но ние знаем как работи този спорт и е имало случаи, в които хора не изкарват сезона до края, така че няма да е нещо ново“, отговори Рикардо, когато беше попитан дали Сингапур ще е последният му старт.

„Но не искам да ви давам 100% гаранция, че ще съм тук дълго време. Наистина не знам какво ще стане. Но това, което е лудо в този спорт, е, че аз седя и говоря глупости сега, но, ако стигна до подиума през уикенда, тогава ще съм най-желаното нещо в спорта“, каза още австралиеца.

„Това е въртележката, на която сме се качили. Знам, че нещата могат да се променят толкова бързо. Наясно съм със ситуацията, но аз просто трябва да се фокусирам върху уикенда“, коментира Рикардо.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА