Last news in Fakti

25 Март, 2014 10:13 1 116 0

Гарсия се предаде, отписа скудетото

  • рома-
  • руди гарсия-
  • ювентус-
  • скудето-
  • отписа

Треньорът на Рома отказа да коментира спекулациите за своето бъдеще

Гарсия се предаде, отписа скудетото - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Рома Руди Гарсия отписа титлата в Серия „А“, заявявайки, че основната цел на тима до края на сезона е второто място.

„Джалоросите“ изостават на 14 точки от лидера Ювентус, който има и мач повече от столичани. Наполи са трети с 6 по-малко от Рома, а до края на сезона остават девет кръга.

50-годишният французин сподели, че се притеснява повече за второто място, отколкото за шансовете на тима за първо скудето от 2001 година насам.

„Ювентус чупи рекордни през този сезон. До края трябва да побеждаваме. Второто място обаче все още не е решено. Единственото ми желание е да финишира втори, дори да е с няколко контузени играчи“, заяви Гарсия, цитиран от „Goal“.

Треньорът на Рома отказа да коментира спекулациите за своето бъдеще на „Олимпико“, заявявайки, че е концентриран само върху предстоящия мач срещу Торино тази вечер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА