29 Септември, 2024 11:18 574 3

Ханзи Флик пое вината за загубата от Осасуна

  • барселона-
  • осасуна-
  • загуба-
  • ханзи флик

Да вкараш четири гола срещу нас е твърде много, каза германецът

Ханзи Флик пое вината за загубата от Осасуна - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Барселона Ханзи Флик пое вината за поражението на неговия отбор с 2:4 от Осасуна в Ла Лига. Германецът заяви, че решението му да даде почивка на ключови титуляри е повлияло за първата загуба на каталунците в шампионата, предава БТА.

"Трябва да приемете тези поражения. Не играхме много добре. Мисля, че това е моя отговорност, коментира Флик пред телевизия Movistar Plus. - С ротациите се опитах да предпазя футболистите, защото те имат много игрови минути, но не очаквах да играем така. Направихме много грешки, а Осасуна се справи добре. Да вкараш четири гола срещу нас е твърде много, но казах на отбора, че трябва да продължим. Програмата е натоварена и сме на прав път."

"Нормално е да се правят ротации, има много мачове. Това не е оправдание. Още на полувремето изоставахме с два гола. Не влязохме добре в мача. През второто полувреме заслужавахме малко повече, но головете дойдоха, когато бяхме в най-добър вид. Трябваше да преследваме победата след почивката. Трябваше да направим всичко възможно, но при контраатака те ни вкараха нов гол", коментира Педри загубата.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    3 1 Отговор
    Грюерманец треньор на Барселона това няма да приключи добре.
  • 2 Дааааа

    2 0 Отговор
    Много на сериозно се взе...да излезеш с двама млади резерви, става, но с 5-6 си е слаб треньор...
    Чиста загуба на треньора, лошото е, че нанесе порзии на младите резерви им
  • 3 файчо

    0 2 Отговор
    НИЩО,ДЕ. ЕДНА ЗАГУБА,КАКВО ТОЛКОЗ?! Гледайте напред и нещата ще се оправят.