1 Октомври, 2024 15:15 356 2

Войчех Шчесни е преминал медицински прегледи в Барселона

  • войчех шчесни-
  • медицински прегледи-
  • барселона-
  • договор-
  • вратар

34-годишният полски страж се е разбрал за договор с каталунците

Войчех Шчесни е преминал медицински прегледи в Барселона  - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Вратарят Войчех Шчесни премина медицински прегледи, преди да финализира трансфера в испанския Барселона, съобщиха испанските медии, цитирани от БТА.

34-годишният полски страж се е разбрал за договор с каталунците до края на този сезон. Шчесни ще гледа от трибуните мача тази вечер от 2-ия кръг на основната фаза на Шампионската лига, в който Барселона ще играе с Йънг Бойс.

През лятото дългогодишният вратар на Ювентус обяви, че се оттегля от футбола, но промени намерението си след проявения интерес от страна на каталунците, които имат нужда от нов вратар след тежката контузия на титуляра Тер Стеген.

Според информации в полските медии Шчесни се нуждае от 3-4 седмици, за да влезе в кондиция и да застане под рамката на вратата на Барселона.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    0 0 Отговор
    Защо Войчех е с лепенка на носа си?
  • 2 любопитко петко

    0 0 Отговор
    Това Бункерно жуже и псевдо наполеонче Вовата е срам и позар за руското военно изкуство и бойни традиции ! С армия от над 2 млн вече 30 месеца тъпче и буксува на едно место и изпада в глобална еуфория когото превземе некое мижаво украинско селце или паланка ! Сега стои в бункера и мишкува вместо да помогне на мюсюлманските братя по орУжие в Ливан !