6 Октомври, 2024 19:41 568 3

Спартак Варна с впечатляващ отбрат над Локомотив София

  • спартак варна-
  • локомотив софия-
  • обрат-
  • първа лига-
  • efbet лига

Двата отбора се срещнаха в мач от 11-и кръг в Първа лига

Спартак Варна с впечатляващ отбрат над Локомотив София - 1
Кадър: Diema Sport

Спартак Варна осъществи страхотен обрат и след като изоставаше с 0:2 победи Локомотив София с 3:2 в мач от 11-ия кръг на efbet Лига. Красимир Станоев и Анисе Бру дадоха аванс на гостите, които поведоха с 2:0 още преди да е изминал час игра, но Кристиан Илич в 28-ата, Ахмед Ахмедов в 60-ата и Ромееш Ивей в последната минута на редовното време донесоха трите точки на "соколите".

Срещата на "Коритото" започна вихрено и не беше изминала и една минута, когато Ахмед Ахмедов се озова на стрелкова позиция в наказателното на съперника и стреля, но Любенов с тяло блокира.

След изчистването на топката Локо София откри резултата. Анте Аралица даде прекрасен пас към Анисе Бру, който се позабави малко и не стреля, след което комбинира с Красимир Станоев, който с премерен удар даде аванс на гостите.

Спартак веднага се втурна в атака и натисна своя съперник, но в 7-ата минута можеше да допусне втори гол. При едно опасно центриране отдясно Ангел Грънчов скочи да избива, но топката премина на сантиметри от страничния стълб.

В 13-ата минута гостите реализираха втори гол. Аралица отправи прекрасно диагонално подаване към нахлуващия в наказателното поле Бру. Нападателят се едно докосване се справи с излезлия Мартин Величков и на опразнената врата вкара за 0:2.

В 23-ата Локо София стигна до фантастичен шанс за трети гол в срещата. От центъра на терена с вертикален пас изведнъж изведен се оказа Анисе Бру, който излезе сам срещу Величков. Стражът скъси ъгъла за удар и с тяло парира втория голмайстор за Локо София.

Шест минути по-късно домакините се завърнаха в срещата. Кристиан Илич проби отдясно, справяйки се с Атска, и центрира меко към далечната греда. Там Виктор Митев също отправи центриране, топката бе изчистена, но стигна до Илич, който от близко разстояние стреля и вкара за 1:2.

В 60-ата минута натискът на домакините даде резултат и те изравниха. Познатата комбинация между Антонио Вутов и Ахмед Ахмедов доведе до това нападателят на “соколите” да бъде изведен на удобна позиция. Останал сам срещу вратаря Ахмедов не сбърка и направи резултата 2:2.

В 64-ата минута Па Конате даде пас отляво надясно към Ромееш Ивей. Бившият играч на Етър шутира силно по диагонала, ала встрани от вратата.

В 71-ата минута Александър Цветков проби отдясно и се надигра с футболист на Локо София. Офанзивният играч даде остро центриране, но и Ахмед Ахмедов, и Антонио Вутов не успяха да засекат.

В последната минута на редовното време Ахмед Ахмедов бе изведен от Антонио Вутов, но не успя да преодолее Любенов, Диара пък не успя да изчисти добре и топката стигна до Ромееш Ивей, който я прати в опразнената врата за 3:2.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ама пари нема

    0 1 Отговор
    Пак.
  • 2 Танев

    0 0 Отговор
    Тони, не ставаш мойто момче за треньор! От 2:0 да те бият си е резил отвсякъде!

    Коментиран от #3

  • 3 Варна Морето

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Танев":

    свърши им парата накрая, нямат мощност .........