9 Октомври, 2024 15:30 703 4

Спартак ще има нов стадион за 20 млн. лева

  • футбол-
  • стадион-
  • спартак плевен-
  • галин иванов

Новината разкри капитанът на Славия Галин Иванов

 Спартак ще има нов стадион за 20 млн. лева - 1

Спартак Плевен ще има обновен модерен стадион. Новината разкри капитанът на Славия Галин Иванов. Бившият национал изгледа на живо двубоя на Спартак с Миньор Перник.

„Поздравления за Бойко Борисов, Пламен Тачев и кмета на Плевен д-р Валентин Христов, благодарение на които градът ще има един хубав стадион“, написа Галин Иванов на Фейсбук профила си.

Той качи и видеопослание, на което показа сегашното състояние на славното съоръжение, което от година е в окаяно състояние.

„Дойдох в Плевен, за да наблюдавам мача между Спартак и Миньор Перник. Разбрах, че стадионът ще бъде модернизиран изцяло. Надявам се след две години, като е готов, отново да ме поканят, за да ви покажа как е станал“, сподели Галин.

В новия идеен проект е включен ремонт и на пистата за лека атлетика. Той ще се реализира на два етапа, като през първия ще се ремонтира игрището с пистата и сектора за официалните гости, а на втория – трибуните. Около 20 милиона лева ще струва цялата реконструкция.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичака

    2 0 Отговор
    От феновете ли?
  • 2 Хахо

    3 0 Отговор
    Не пишете глупости. За 20млн не може да се направи нов стадион. Това ще е козметичен ремонт. Ще ударят една боя, ще сменят седалките, малко ще закърпят това-онова и толкоз
  • 3 Лост

    6 0 Отговор
    Ще се състои от два етапа.При първия ще правят нещо, при втория ще ремонтират направеното.
  • 4 СХЕМА

    2 0 Отговор
    Чекмеджето трябва да се пълни, а и балъците трябва да възхваляват Борисов!