11 Октомври, 2024 20:18 363 2

Станислав Генчев: Вече имаме някаква идея за ЦСКА

  • станислав генчев-
  • левски-
  • цска-
  • футбол-
  • хебър пазарджик

Най-важното нещо е футболистите да не губят игрови ритъм

Станислав Генчев: Вече имаме някаква идея за ЦСКА - 1

Наставникът на Левски Станислав Генчев говори пред журналистите след края на проверката с Хебър (Пазарджик) на "Герена". Домакините победиха с 4:0, а Илиян Стефанов се завърна в игра с два гола.

"Най-важното нещо е футболистите да не губят игрови ритъм. Исках да се изразходват максимално физически, вложиха старание, четири гола отбелязахме, три греди ударихме. Като желание и старание беше доста добре, в атака играта беше добре, в защита допуснахме някои грешки, но в рамките на нормалното. Илиян Стефанов нямаше как да се завърне по-добре, най-важното е, че е здрав. Има още какво да навакса, от седмица на седмица подобрява своята форма, което е добре, защото получаваме още една опция в атака.

Казах им, че не трябва да правят разлика между официален мач и приятелски мач. Днес излизаме на терена и все едно е официален мач, доволен съм от старанието им. Важно е кога ще можем да разчитаме напълно на Илиян Стефанов, все пак днес беше приятелски мач. За мен е добре, че той се завърна в отбора. Никога не правя генерални изводи от един мач. Вече имаме някаква идея за мача с ЦСКА. Лима и Митков умишлено ги оставихме по едно полувреме да играят, за да ги предпазим. Ще бъдат със сигурност в групата за мача с ЦСКА. Бала и Келиан имат леки проблеми, но не е нещо сериозно", каза Станислав Генчев.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Божо Зърното

    2 0 Отговор
    Победа срещу грандът от Пазарджик Хебър, историческо постижение за Левски
  • 2 Артилерист

    1 0 Отговор
    Генчев е въздухар. Той и като футболист беше посредствен грубиян. В едно отношение трябва да се признае превъзходство на Левски и това е мощната им пропаганда. Вследствие на това всичко левскарско се представя за най-, най-. За да не ме обвинят в дребнава запалянковщина ще припомня само докъде стигна българския футбол род ръководството на Михайлов, а сега си избраха Гондзо...