12 Октомври, 2024 09:00 322 1

ЦСКА с интерес към 17-годишен шведски талант

  • цска-
  • футбол-
  • аик стокхолм-
  • андреас редкин

Той е сред най-талантливите футболисти в школата на клуба

ЦСКА с интерес към 17-годишен шведски талант - 1


ЦСКА проявява интерес към 17-годишния талант на АИК Стокхолм Андреас Редкин, твърди местното издание Fotbolltransfers.com. Той е сред най-талантливите футболисти в школата на клуба.

Халфът често тренира с представителния отбор на АИК, но все още не е дебютирал в мъжкия футбол. В момента той играе за отбора до 19 години на именития шведски клуб.

Твърди се, че Андреас Редкин е отворен към промяна на обстановката и трансфер през зимата. Интересът на ЦСКА към полузащитника и конкретен и се очаква "червените" да отправят оферта за правата му,

В момента Редкин е с националния отбор на Швеция до 17 години в Марбея.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оги

    1 1 Отговор
    Редкин, русначе, затова се е съгласил. Ако беше потомствен швед заплатата му щеше да е колкото годишният бюджет на ЦФКА Средец.