12 Октомври, 2024 22:15 521 14

Гонзо: Има и такива мачове, в които нещата не се получават

  • георги иванов - гонзо-
  • футбол-
  • национален отбор-
  • лига на конференциите

Всички дадоха най-доброто от себе си

Гонзо: Има и такива мачове, в които нещата не се получават - 1

Президентът на Българския футболен съюз Георги Иванов говори след нулевото равенсто между България и Люксембург в Лигата на нациите.

"Има и такива мачове, в които не се получават нещата. Всички дадоха най-доброто от себе си. Има мачове, които трябва с едно положение да ги решаваш. За нас и точката е важна в този момент", каза Гонзо от Пловдив.

"Обмисляме нещата, аз имам пълно доверие на Илиан Илиев. Той е треньорът и той ще решава кой да играе. Виждаме, че има прекалено много чужденци, но това са разговори, които ще водим до приключване на първенството", допълни той.

"Когато има наказани и контузени футболисти това влияе на отбора, но това са пречки, които всеки отбор има. Това не може да ни е някакво оправдание", завърши Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даниел

    13 0 Отговор
    Гонзо,отбора играе аматьорски футбол!
    Които и да бъде треньор ще се сблъска доста футболисти тактически неграмотни?

    Коментиран от #6

  • 2 Бибитко от Банкя

    14 3 Отговор
    Вижте му само физиономията на този смешко Гонзо. И като футболист бе кръгла нула, сложиха го за феш на БФС Михайлов, Лечков, Сираков, Костадинов и компания, за да си продължат с далаверките. Не вижда ли този новоизпечен хвалипръцко, че това е вече не знам кой поред мач,в който "нещата не се получават"?!

    Коментиран от #9

  • 3 Дупничанин

    10 0 Отговор
    Ми аз викам да им дигнете още заплатите, дозите дрогата и броя на проститутките. Глей кви геройства вършат на терена, чудеса от храброст и сърцата игра! Ония аматьори от 94 не мое им стъпат на малкия... мозък.
  • 4 Опааа

    6 0 Отговор
    Излишни оправдания! Закривай!
  • 5 Анти-милиционер

    12 0 Отговор
    След като чалгарите не можаха бият Гибралтар, сега не можаха и Люксембург.
    Някой учуден?
  • 6 РЕАЛИСТ

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Даниел":

    Че какви футболисти има България, че да не е футбола аматьорски. Най-добрият ни футболист -Десподов е резерва в първенството на ГЪРЦИЯ !!? Когато бяхме сила, Стоичков в Барселона, Балъков в Щутгарт, Костадинов в Порто, Трифон Реал Бетис, Любослав Пенев -Валенсия.Кво очакваш сега?

    Коментиран от #11

  • 7 Хи хи хи

    5 0 Отговор
    Ми те все такива мачове бре.🙈
  • 8 И Гонзо

    9 0 Отговор
    Продължава с простотиите на Перукан. И него са го гепили за камбаните
  • 9 РЕАЛИСТ

    0 7 Отговор

    До коментар #2 от "Бибитко от Банкя":

    И кво. Физиономията на " македонското девойче" Бербатов ли повече ти харесва? Гонзо си е БЪЛГАРИН. Кво неясно има. Да , пристрастен съм. Баща ми беше приятел с баща му.
  • 10 Артилерист

    5 0 Отговор
    Може ли да си представите за каква новост ни светва Гонзо-имало било и такива мачове!!! Да победиш без да вкараш гол! Ама щом Гонзо го казва...
  • 11 Така е

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "РЕАЛИСТ":

    Няма какво да се добави! За мен решението си е забрана за повече от 4-ма чужденци в първенството. Може да е трудно отначало, но това е пътя. Поне няколко години! А не да ми перат пари с разни измислени трансфери! Доста държави минаха пред тези забрани! И Англия и Италия

    Коментиран от #12, #13

  • 12 Даниел

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Така е":

    Няма как да имаме грамотни футболисти,когато няма кой Да ги научи как се играе футбол,в същото време няма как “футболно неграмотен” да бъде добър треньор.
    Трябва сериозна инвестиция насочена към придобиване на знания от хора преподаващи футбол!
    Продукта футболист е резултат от треньорската работа.
  • 13 РЕАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Така е":

    Точно това питаха Гонзо преди час по телевизията, щото Венци Стефанов го поставил на въпрос. Гонзо отговори , че това решение за ограничение на чужденци в отборите иска време, щото имат договори. Но федерацията мисли по въпроса и това не е малко.
  • 14 Варналията

    0 0 Отговор
    До номер 6
    Не помня Трифон Иванов да е играл в Бетис, но със Рапид Виена спечели Купата на УЕФА и беше мега-звездата в Рапид.
    А простотиите на Гонзо край нямат...то точно 20 години от ЕВРО 2004 нещата не се получават. Не е само този мач. Май само Сан Марино и Андора не са печелили точки от нас.