13 Октомври, 2024 18:30 771 0

Джокович към Федерер: Бих желал да си тук на корта, да играеш с нас

  • новак джокович-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт-
  • роджър федерер

Вероятно е за първи път, когато играя пред теб

Джокович към Федерер: Бих желал да си тук на корта, да играеш с нас - 1

След вълнуващия финал в Шанхай, където Новак Джокович отстъпи на Яник Синер, сърбинът не пропусна да изрази своята радост от присъствието на Роджър Федерер на трибуните. В кратката си реч след мача, Джокович се обърна към легендарния тенисист с трогателни думи.

„Също така е приятно да видя Роджър“, започна Джокович, което предизвика бурни аплодисменти от публиката. Той продължи: „Не съм свикнал да те виждам на трибуните. Бих желал да си тук на корта, да играеш с нас. Вероятно е за първи път, когато играя пред теб. Прекрасно е.“

Сърбинът не скри и своето възхищение от другите присъстващи, включително Карлос Алкарас и Хуан Карлос Фереро, и благодари на всички за подкрепата им. Този момент подчертава не само уважението между двамата велики играчи, но и важността на споделените мигове в тениса, независимо от резултата.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА