16 Октомври, 2024 11:59 517 2

Левски ще си връща Вутов през зимата

  • антонио вутов-
  • футбол-
  • спартак варна-
  • левски-
  • станислав генчев

Станислав Генчев добре познава качествата на Вутов от времето им заедно в Локомотив София

Левски ще си връща Вутов през зимата - 1

В Левски планират да привлекат Антонио Вутов от Спартак Варна през зимния трансферен прозорец. Атакуващият полузащитник, който е юноша на „сините“, може да се завърне в клуба като свободен агент, ако успее да прекрати настоящия си договор със Спартак, който изтича през лятото на 2026-а година. Предвид настоящата криза при варненци след оттеглянето на собственика Павлин Николов, това не изглежда невъзможно.

Треньорът на Левски - Станислав Генчев, добре познава качествата на Вутов от времето им заедно в Локомотив София, където Вутов бе ключов играч и допринесе значително за добрите резултати на отбора през сезон 2022/2023. Генчев търси играч с профил на плеймейкър, който да подобри конкуренцията в средата на терена. 28-годишният Вутов е ценен заради своите асистенции и вече демонстрира своите умения през този сезон, като в 11 мача вкара три попадения и направи две голови подавания.

Ако Вутов се завърне в Левски през зимата, това ще бъде негов трети период в клуба, като той вече има 72 мача и седем гола за тима. Вутов никога не е крил своята привързаност към Левски, дори в периодите, когато не е бил част от отбора. През кариерата си той е играл още за Удинезе, Козенца, Лече, Ботев Пловдив, Мезьоковешд и ЦСКА 1948, като има и два мача за националния отбор на България.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръц

    0 0 Отговор
    Защо?
  • 2 Сандо

    2 0 Отговор
    Вутов е типичен пример затова как се похабява таланта на млад футболист от алчни "специалисти-доброжелатели".Но не е само той,дори може да се каже,че това е практика в България.