16 Октомври, 2024 14:59 416 3

Димитър Пенев за дербито: Интерес е имало и мисля, че ще има

  • цска-
  • левски-
  • футбол-
  • димитър пенев-
  • вечно дерби

Малко обида е да коментирам как да играят отборите, защото има треньори, които да ги водят

Димитър Пенев за дербито: Интерес е имало и мисля, че ще има - 1

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев посети тренировката на „червените“ на Панчарево преди битката с Левски в събота. Той коментира предстоящия мач, който ще се проведе на Националния стадион "Васил Левски" на 19 октомври.

„Всички, които обичат футбола в България и Европа, винаги са наблюдавали тези мачове, защото футболистите от двата състава са давали много голям принос за националните гарнитури. Плюс това, винаги и амбицията е била между тези два клуба, кой ще бъде пръв, кой втори. Надявам се да има интерес към мача, фенове. Двубоите винаги са били интересни“, сподели легендарният треньор.

„Малко обида е да коментирам как да играят отборите, защото има треньори, които да ги водят. Аз да давам мнение и анализ… Това, което е минало през мен на тези дербита, винаги са ни казвали, че играем със сериозен противник. Интерес е имало и мисля, че ще има“, каза още Димитър Пенев.

„Някои от феновете, които идват за първи или втори път, ако го попитате колко българи има, ще ви свалят апаратите, да не го снимате.“

Във връзка с разменените искри между Александър Томаш и Станислав Генчев, Пенев каза: „Ако двамата както са го коментирали, ако не е имало журналисти от вас, нямаше да се знаят за тези въпроси. Но не мога да коментирам, това са си техни отношения, те отговарят за играта. Ние може след мач да вземе участие, да коментираме, но основата работа е тяхната.“

Левски и ЦСКА се изправят един срещу друг в събота (19 октомври) от 15:45 ч. на Националния стадион „Васил Левски“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 хммм

    5 1 Отговор
    ами п р о с т човек, какво да коментира, не може 3 думи да каже правилно, добре, че футболистите от 94г си знаеха какво да правят
  • 3 Имаше едно време

    0 2 Отговор
    Когато играеха армейци срещу милионери. Сега няма нито армия, нито милиция. Няма и ЦСКА (ЦСКА фалира) няма и Левски (от конгоанци левскари не става). Няма да хо гледам.