20 Октомври, 2024 13:21 615 1

Тежък удар за Погба: Юве обяви, че може и без него

  • пол погба-
  • погба-
  • ювентус-
  • серия а-
  • кристиано джунтоли

Отборът е изцяло пълен в настоящия си вид, обяви директорът на Ювентус

Тежък удар за Погба: Юве обяви, че може и без него - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Надеждите на Пол Погба да играе отново за Ювентус претърпяха удар заради коментара на директора на италианския клуб Кристиано Джунтоли, че съставът от Серия А е оформен без него, предаде БТА.

Наказанието за употреба на допинг на 31-годишния полузащитник, който има договор с Ювентус до юни 2026 година, ще изтече през март. Погба даде положителен тест през септември 2023 година за забранено вещество, което повишава нивата на тестостерон.

Санкцията на бившия френски национал беше намалена по-рано този месец от първоначалните четири години на 18 месеца от Спортния арбитражен съд и футболистът ще има право да играе за Ювентус веднага щом наказанието приключи.

"Нашата позиция е ясна. Погба беше страхотен играч, той беше аут от дълго време и миналата година бяхме принудени да инвестираме в други футболисти. Отборът е изцяло пълен в настоящия вид", каза Джунтоли пред DAZN преди домакинския мач на клуба срещу Лацио.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ⚜️Лопата с чип⚜️

    0 0 Отговор
    Тежък удар наистина! Човека не е знаел, че Ювентус е съществувал преди него!