18 Октомври, 2024 10:59 628 0

Пол Погба също се възмути от Ман Юнайтед заради Алекс Фъргюсън

  • пол погба-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед

Клубът от „Олд Трафорд” се опитва всячески да намали разходите си, като ключови позиции вече бяха съкратени

Пол Погба също се възмути от Ман Юнайтед заради Алекс Фъргюсън  - 1

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед – Пол Погба, също разкритикува ръководството на клуба, което взе решение да прекрати договора на легендарния сър Алекс Фъргюсън, който изпълняваше ролята на посланик на „червените дяволи”.

Клубът от „Олд Трафорд” се опитва всячески да намали разходите си, като ключови позиции вече бяха съкратени. Една от тях се оказа и тази на сър Алекс Фъргюсън.

„Това променя ли какво е направил той за клуба? Единственото нещо, което се променя е фактът, че той вече няма да получава заплата. Сър Алекс Фъргюсън ще си остане сър Алекс Фъргюсън. Той ще все още е част от тяхната история и ще остане в нея завинаги”, коментира Погба.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА