27 Октомври, 2024 19:45 1 285 1

Ето кой вдъхновява капитана на ПСЖ

  • псж-
  • карол кабрино-
  • певица-
  • маркиньос

Карол Кабрино е известна бразилска певица и телевизионна водеща

Ето кой вдъхновява капитана на ПСЖ - 1
Снимка: Официална страница на Карол Кабрино в Инстаграм

Капитанът на ПСЖ - Маркиньос, кара своя 12-ти сезон в Париж и за това време той спечели 30 трофея - 9 пъти шампионата на Франция, Купата на Франция (7), Купата на Лигата (6) и Суперкупата на Франция (8). Но най-големият успех за него е, че създаде семейство. Въпреки че съпругата му Карол Кабрино е бразилка, любовта между двамата пламва, когато той вече е футболист на ПСЖ, предава gong.bg.

Красавицата, която е с една година по-голяма от Маркиньос, е известна бразилска певица и телевизионна водеща. Той я харесва в социалните мрежи и прави първата крачка, а през 2015 г. ѝ предлага брак на Айфеловата кула. Година по-късно влюбените се женят на брега на Атлантическия океан - в град Транкозо, щата Баия. Карол дари Маркиньос с три деца - дъщери Мария и Едуарда и син Енрико, но това не ѝ пречи да поддържа перфектно тяло.



Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Среднощен

    4 1 Отговор
    Браво