Last news in Fakti

2 Май, 2014 20:00 1 152 0

Мисиджан чака повиквателна от Холандия

  • лудогорец-
  • мисиджан-
  • холандия-
  • повиквателна-
  • мондиал 2014

Холандецът иска да играе на Световното първенство

Мисиджан чака повиквателна от Холандия - 1
Снимка: БТА/АР
Звездата на Лудогорец Върджил Мисиджан се надява да получи повиквателна от селекционера на Холандия Луис ван Гаал за предстоящото световно първенство в Бразилия. Крилото призна, че шансовете да попадне в състава на "лалетата" са минимални, но все пак вярва на чудо. 
 
"Никога не се знае, макар че се съмнявам да погледнат към България. Но винаги трябва да има надежда. Все пак победихме два пъти ПСВ Айндховен в Лига Европа. Ще е хубаво, ако хора от националния тим дойдат да ме видят, но сега съм се фокусирал върху спечелването на титлата с Лудогорец", заяви Мисиджан пред медиите в родината си.
 
През настоящия сезон той има 12 гола в "А" група, а мечтата му е някой ден да играе в Англия или Германия. В началото на месец март даже се появиха информации, че скаути на Манчестър Юнайтед следят изявите на Мисиджан. 
 
"Бих искал да играя в Англия или Германия, но не знам кога това ще стане факт", добави Мисиджан.
 
Накрая той коментира и съотборника си Йерун Луму, чиято адаптация протича по-трудно от очакванията. Младокът все пак успя да донесе победата на Лудогорец с 1:0 над ЦСКА, с което почти гарантира третата поредна титла на разградчани.
 
"Все още се нагажда към тима, но е доста добър. Играли сме заедно във Вилем II и знам на какво е способен", завърши Мисиджан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА