Last news in Fakti

14 Май, 2014 12:27 2 009 0

Представиха юбилейните екипи на Левски

  • левски-
  • екипи-
  • юбилей

Резервните екипи представляват реплика на оригиналната екипировка от първия сезон в историята на отбора

От Левски представиха новата екипировка, посветена на 100-годишния юбилей на клуба, с която отборът ще играе през сезон 2014-2015.

Екипите са произведени от испанската фирма Joma, която има едногодишен договор с клуба, плюс опция за удължаване. Титулярната екипировка е с традиционния син цвят, докато резервните екипи ще са реплика на тези, с които отборът е играл в първите години след създаването си. Те ще представляват фланелки на жълто-червено райе и сини гащета.

Екипировката бе представена от Владимир Гаджев, Валери Божинов и Станислав Ангелов. На единият ръкав е избродирана годината на създаването на клуб 1914 г. и настоящата 2014 г.. Във вътрешността на фланелките е избродиран цитат на Васил Левски: „Времето е с нас и ние сме във времето“., а на техния гръб с дребни букви пишe "вековен".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА