Last news in Fakti

18 Май, 2014 19:31 808 0

Тити създаде „Време е за мъже” за юбилея

  • константин папазов-
  • левски-
  • време е за мъже-
  • юбилей

Тити призова отбора, участвал в групите на Шампионска лига, също да помогне

Тити създаде „Време е за мъже” за юбилея - 1
Снимка: БТА

Организаторът на 100-годишния юбилей на Левски – Константин Папазов създаде група „Време е за мъже”, където всеки може да дари средства за празненствата на „сините”. Единственото условие е сумата да не бъде под 3 хиляди лева, а в нея вече са се включили Георги Иванов-Гонзо, Валери Божинов, Вили Вуцов и Тодор Батков.

„Валери Божинов засрами всички хора, които се смятат за големи левскари и пръв даде 5 хиляди лева. Има доста футболисти на Левски, които не са дали пари, но аз искам да съм позитивен – до 23 май има достатъчно време”, заяви Папазов в „Предаването на Карбовски” по ТВ7.

Баскетболният специалист призова отбора, участвал в групите на Шампионска лига, също да помогне. „Знам, че премиите им бяха от 120 до 150 хиляди евро. Тези пари сега са изхарчени за луксозни коли, кичозно обзаведени апартаменти. Нека сега да се качат на кораба на мъжете, единственото условие е да не се дават под 3 хил. лв. във „Време е за мъже”, заяви Папазов.

Той коментира и победата на Левски над Литекс в последния мач от сезона в „А” група, с която столичани „подариха” второто място в крайното класиране на вечния си враг ЦСКА: „Вчера показахме, че сме номер едно по морал. Ние победихме морално, за да стане ЦСКА втори – никой не го е правил това нещо”.

„В една 100-годишна история Левски не може да има само върхове. На 24 май Левски ще започне от нулата и ще се върне на върха – защото е най-обичаното нещо в държавата”, заяви още Папазов.

Баскетболният наставник сподели, че до момента са продадени 24 хиляди билета за юбилейния мач с Лацио, който ще се изиграе на 23 май на Националния стадион „Васил Левски” в столицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА