Last news in Fakti

21 Май, 2014 14:47 648 0

ЦСКА привлича румънски голмайстор

  • цска-
  • стойчо младенов-
  • напдател

Михай Дина е отбелязал 10 гола в последния сезон на кипърския шампионат

ЦСКА привлича румънски голмайстор - 1
Снимка: БТА

Румънският футболист Михай Дина е набелязан за нов нападател на ЦСКА от Стойчо Младенов.

Според „Меридиан мач“ титулярният пост на румънеца е този на офанзивния хлаф, но той може да играе и като нападател, от какъвто отдавна има нужда на стадион „Българска армия“.

Към момента „червените“ реално не разполагат с каквито и да е офанзивни футболисти, след като нападателят Омар Косоко вече напусна клуба, Гуидо Ди Вани се завърна в Аржентина, а младият Григор Долапчиев бе преотстъпен на македонския Хоризонт.

28-годишният Дина е играл основно в Румъния, но през последния сезон е блестял за кипърския Арис Лимасол.  За кипърците той отбеляза 10 гола, като вече е в полезрението на местните грандове Анортозис и Омония. Неговият договор изтича след края на сезона, така че евентуален негов трансфер няма да струва каквото и да е на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА