Last news in Fakti

22 Май, 2014 12:27 917 0

Суарес пропуска Световното?

  • суарес-
  • уругвай-
  • контузия-
  • операция

Уругваецът ще се подложи на операция на коляното

Суарес пропуска Световното? - 1
Снимка: БТА/АР
Луис Суарес може да пропусне световното първенство, след като получи контузия в коляното по време на тренировки с националния отбор на Уругвай вчера. След направения спешен ядреномагнитен резонанс се е видял проблем с менискуса. Това вероятно ще наложи операция и Суарес ще пропусне поне началото на турнира.

"Всичко бе много неочаквано. Все още решаваме какво да направим, има много възможности относно операцията. Не мога да ви кажа нищо повече. Предстои изявление", коментира представител на футболната асоциация на Уругвай.

Все пак по първоначални данни контузията не е много тежка и Суарес има шанс да играе в последните мачове от груповата фаза или в елиминационната фаза, ако Уругвай се класира напред. След подобни операции периодът на възстановяване е между 2 и 6 седмици, така че много зависи как ще реагира коляното на Суарес след операцията.

Урусите са в една група с Англия, Италия и Коста Рика. Първият им мач е на 14 юни срещу Коста Рика, на 19 юни се изправят срещу Англия, а на 24 срещу Италия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА