28 Май, 2014 15:58 774 0

БФС: "А" Група ще е от 12 отбора

  • първенство-
  • бфс-
  • михайлов-
  • а група

Тимовете в Б група пък ще са 16

БФС: "А" Група ще е от 12 отбора - 1
Снимка: БТА
Президентът на БФС Борислав Михайлов обяви, че "А" група ще бъде съставена от 12 отбора в следващото първенство. Боби добави още, че тимовете в "Б" група ще са 16, като освен това ще има и група за младежи до 21 години.

"За мен всичко в първенството е ОК. "А" група ще бъде максимум от 12 отбора, което означава, че нито един клуб няма да остане без лиценз", заяви президентът на БФС Борислав Михайлов.

"Нямам информация, че някой отбор ще остане без лиценз, но нека изчакаме още два дни лицензионната комисия да си свърши работата. Както знаете, тя е единствената в БФС, в която членовете й са платени и то добре платени. По документите на БФС, 12-те отбора ще играят отново в два етапа".

"Редовен сезон от 22 кръга и след това разделяне на първа 6-ца и втора 6-ца, което прави по 32 мача за всеки отбор, е заложено в документите".

"Знам, че доста хора се оплакаха от липса на интерес във втората половина на изминалия шампионат, но мисля с 12 отбора нещата ще бъдат доста по-конкурентни, обясни президентът. "По отношение на Б група, предвижда се тя да бъде от 16.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА