Last news in Fakti

19 Юни, 2014 17:50 1 556 0

Лудогорец сменя Михаил Александров с шотландец

  • лудогорец-
  • михаил александров-
  • дънди юнайтед-
  • гари макай

От ръководството на Дънди са готови за преговори с Лудогорец

Лудогорец сменя Михаил Александров с шотландец - 1
Снимка: БТА

Шампионът на България Лудогорец следи крилото на първодивизионния шотландски Дънди Юнайтед Гари Макай-Стивън, съобщи Evening Telegraph.

Според изданието разградчани искат да привлекат Стивън като заместник на Михаил Александров, към когото има сериозен интерес от чужбина. Играчът е минал през школите на английските Фулъм и Ливърпул.

Гари Макай е на 23 години и има договор с Дънди за още един сезон, но не възнамерява да го подновява. Той е отбелязал десет гола в 42 официални мача през изминалия сезон.

От ръководството на Дънди са готови за преговори с Лудогорец, но всичко зависи от евентуалната продажба на Михаил Александров.

Изданието припомня, че през миналия сезон българските шампиони се класирана на осминафиналите в Лига Европа, а в тимът е мултинационален. „В отбора има петима бразилци, както и играчи от Холандия, Португалия, Франция и Финландия“, пише Evening Telegraph.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА