Last news in Fakti

20 Юни, 2014 21:32 1 414 0

Официално: Лудогорец привлече колумбийски защитник

  • браян ангуло-
  • колумбийски защитник-
  • трансфер-
  • лудогорец

Трансферът на Браян Ангуло е поредната крачка на Лудогорец по изграждането на тим, който да атакува групите на Шампионската лига

Официално: Лудогорец привлече колумбийски защитник - 1
Снимка: Ludogorets.com

Лудогорец привлече в редиците си футболист от испанското първенство – колумбийският защитник Браян Ангуло. Сделката беше финализирана днес в София, а подпис под контракта сложи президентът на българските шампиони Александър Александров. Той връчи и фланелката на играча, съобщиха „зелените” на сайта си.

Защитникът има впечатляваща визитка. От 2012 година за Гранада е изиграл 49 мача и е отбелязал 1 гол. През изминалия сезон от 38 двубоя в Примера дивизион левият бек е записал пълни 90 минути в цели 34 мача.

Преди да премине в Гранада 24-годишният Браян Ангуло е играл в колумбийския Америка (Кали), португалските Боависта и Лейшоеш, както и в испанските Депортиво (Ла Коруня), Райо Валекано и Балеарес. Попадал е и в юношеските формации на колумбийския национален отбор. Влиза в плановете и на настоящия селекционер на мъжкия тим на латиноамериканската страна Хосе Пекерман.

„Щастлив съм. Смятам, че трансферът ми в Лудогорец е поредната стъпка напред в кариерата ми. Ще имам възможност да играя в евротурнирите, което е моя мечта отдавна“, заяви Ангуло пред клубния сайт.

Трансферът на Браян Ангуло е поредната крачка на ръководството на Лудогорец по изграждането на тим, който да атакува групите на Шампионската лига. Преди него в тима бяха привлечени бразилският полузащитник от Португеза Вандерсон и юношеските национали Преслав Петров и Александър Василев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА