Last news in Fakti

22 Юни, 2014 15:00 888 0

Лудогорец: Не сме склонни да правим екстравагантни трансфери

  • браян ангуло-
  • заплата-
  • удар под пояса-
  • лудогорец-
  • екстравагантни

Трансферната сума и заплата на Ангуло - опит за заблуда и удар под пояса

Лудогорец: Не сме склонни да правим екстравагантни трансфери - 1
Снимка: Ludogorets.com

Ръководството на българския футболен шампион Лудогорец излезе с официално обръщение на своя сайт относно възнаграждението на новата покупка на тима Браян Ангуло. Повод за това станаха тиражирани информации в някои медии, че колумбийският футболист ще получава огромна заплата в Разград.

„Цитираните в пресата и електронните медии цифри по сделката за Ангуло са неточни и некоректни. За съжаление не веднъж през последните години се коментират суми по трансфери и заплати на наши футболисти, като в по-голямата част от случаите информацията е била спекулативна. Тя цели по-скоро създаването на сензация или напрежение в клуба”, написаха разградчани.

„Ръководството на ПФК Лудогорец не е склонно да прави екстравагантни трансфери особено в условията на световна икономическа криза. По тази причина заплатите на нашите футболисти и платените суми за тях не надхвърлят рекордните пари, извадени от наши конкуренти за играчи през годините. Не случайно в близкото минало състезатели, желани от спортно-техническия щаб на Клуба предпочетоха по-изгодните финансови условия на противникови тимове”, се казва още в съобщението.

„ПФК Лудогорец стриктно спазва финансовата дисциплина и не си позволява да надхвърля определения бюджет за сезона. Случаят с Браян Ангуло е точно такъв. Привличането му стана факт благодарение на трудни, но успешни преговори между ръководствата на ПФК Лудогорец и Гранада”, завършват шампионите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА