Last news in Fakti

27 Юни, 2014 15:26 1 412 0

Киелини защити Суарес: Наказанието е прекалено

  • джорджо киелини-
  • луис суарес-
  • наказание-
  • фифа-
  • захапка

Киелини разкритикува ФИФА за решението да наложи четиримесечно наказание на уругваеца

Киелини защити Суарес: Наказанието е прекалено - 1
Снимка: БТА/XINHUA

Защитникът на италианския национален отбор по футбол Джорджо Киелини изненадващо защити Луис Суарес, който го захапа по време на мача между Италия и Уругвай на световното първенство в Бразилия.

Бранителят на „адзурите“ разкритикува ФИФА за решението да наложи четиримесечно наказание без футбол на уругваеца. Киелини сподели, че не е ядосан на Суарес, а изпитва съжаление към играча и неговото семейство.

„В мен няма чувство на радост, отмъщение или гняв към Суарес заради инцидента на световното. Изпитвам само разочарование от мача“, сподели Киелини, цитиран от Goal.com. Италия загуби срещата и отпадна още в груповата фаза на мондиала за сметка на Уругвай.

„В момента единствените ми мисли са отправени към Луис и негово семейство, защото те се изправят пред един много труден период“, заяви още защитникът на Ювентус.

„Винаги съм приемал безприкословно решенията на отговорните органи, но в същото време вярвам, че предложената формула е прекалена. Искрено се надявам той да получи разрешение да остане поне близо до съотборниците си в мачовете, защото това наказание е разстройващо за един играч", завърши Киелини.

Луис Суарес беше изпратен у дома от лагера на Уругвай на световното първенство. „Урусите“ ще играят осминафинал на 28 юни срещу Колумбия. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА