Last news in Fakti

8 Август, 2014 14:08 2 380 0

AMD пуска твърдотелни дискове

  • amd-
  • radeon r7-
  • ssd

Един от световните лидери в производството на микроелектроника и компютърни компоненти - калифорнийската компания AMD - обяви, че започва да разработва собствени твърдотелни дискове (SSD). Те ще се продават под марката Radeon R7 и ще се появят на пазара до края на годината.

Първата партида SSD на AMD ще включва седем модела с вместимост 120, 240 и 480 GB, а основна целева клиентела ще бъдат геймърите. За момента няма информация за цените, но предвид острата конкуренция в сегмента надали ще бъдат по-скъпи от съществуващите аналози.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА