Last news in Fakti

6 Ноември, 2014 11:54 3 655 0

Краш-тест на BlackBerry Passport

  • blackberry-
  • passport-
  • краш-тест
В отличие от продукцията на компаниите Samsung или Apple, смартфоните BlackBerry се ползват със значително по-малка популярност. Марката обаче залага на корпоративни клиенти и продължава да вади нови модели.
 
Един от последните нови модели на BlackBerry се нарича Passport и привлече вниманието на специалистите не толкова с механичната qwerty-клавиатура, но и с необичайния си външен вид и размери.
 
Последните са съпоставими с тези на паспорт, откъдето идва и названието на модела. Здрави ли са обаче тези нови устройства с марка BlackBerry? Отговорите можете да видите във видеото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА