Last news in Fakti

12 Ноември, 2014 12:02 3 113 0

Lumia 535 вече не e Nokia

  • nokia-
  • lumia-
  • 535-
  • microsoft
Както вече ви информирахме, след придобиването на Nokia от гиганта Microsoft беше взето решение новите смартфони да не се именуват с марката Nokia. Това вече е факт, а първият такъв модел е Lumia 535.
 
Смартфонът използва операционна система Windows Phone 8.1, като ще се предлага на пазара в два варианта - с една и с две SIM карти. Дисплеят на апарата е с диагонал от пит инча, а резолюцията му е 960 x 540.
 
Още от техническите характеристики на иновацията са четириядрен процесор с тактова честота 1.2 гигахерца и 1 гигабайт операционна памет. И двете камери, фронтална и основна са петмегапикселови - решение направено за по-добри селфита.
 
Вградената памет не е голяма, само 8 гигабайта, но благодарение на допълнителен слот за microSD карта капацитетът и може да се увеличи до 128 гигабайта. Цената също е много атрактивна. Без надбавки от данъци и акцизи тя е 110 евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА