Last news in Fakti

1 Декември, 2014 19:16 1 806 0

Security Expo – между технологии и сигурност

  • иец-
  • изложение-
  • security expo

Изложението ще се проведе паралелно с Българска строителна седмица през 2015 г.

Security Expo – между технологии и сигурност - 1

Security Expo се утвърди стремително бързо като един от най- значимите професионални форуми за сигурност и безопастност на Балканите и като единствената платформа у нас, чрез която се представят съвременните продукти и технологии от световния пазар.

Събитието обединява целия процес в индустрията - от производството до крайния продукт, като осигурява на всички участници в него най-добрата платформа за представяне на бизнеса в България.

В следващото издание на Security Expo, което ще се проведе в от  25 до 28 март 2015 г.,модерните продукти и услуги отново ще се срещнат с потребителите на смарт технологиите.Изложението ще представи пет теми,обвързани с технологии, сигурност и безопасност: ИКТ сигурност, Big Data и Networking; умни сгради и сградна автоматизация; сигурност, базирана на радиочестотна идентификация или RFID;  здраве и безопасност на труда и пожарогасене, пожароизвестяване, извънредни ситуации, издирване и спасителни акции.

Повече от безопасност

Контрол на достъп до сграда чрез разчитане на чертите на лицето или ирисово прочитане, карта, с която пътуваме в градски транспорт и същевременно гласуваме чрез електронна платформа, мобилни приложения за видеонаблюдение, за включване на климатика вкъщи от разстояние или за отключване на входната врата.Това са само част от технологиите, които ще бъдат засегнати в темите за RFID, умните сгради, ИКТ сигурност, Big Data и Networking.

Същевременно по време на Security Expo ще бъдат представени последни разработки, свързани с изискванията на бизнеса за пожароизвестяването и пожарогасенето, както ипродукти за спасителните служби (въжета, карабинери, каски, специализирана екипировка, специални МПС, лодки и т.н.).

Здравето и безопасността по време на труд също ще заемат важно място в дните на изложението чрез представяне на предпазно облекло,маски, ръкавици, шапки, каски, обувки, костюми др.

Международна бизнес платформа

В предишното издание на Security Expo взеха участие български и чуждестранни компании, като част от тях бяха от Великобритания, Германия, Босна и Херцеговина, Холандия, Хърватия и др. Участниците представиха продукти и услуги на близо 140 световни бранда в сектора.

Събитието предостави платформа за директен контакт между участващите компании, както и със специалисти от над 20 държави.

За първи път Security Expo се проведе праралелно с международното изложение Българска строителна семдица, което увеличи потенциала и мащабите на двата форума. През 2015 г. двете събития отново ще се проведат заедно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА