Last news in Fakti

20 Януари, 2015 14:33 6 570 0

3D-писалката стана по-удобна

  • 3d-
  • писалка-
  • wobbleworks-
  • 3doodler 2.0
Преди две години писалката-принтер 3Doodler за отрицателно време се превърна в хит на платформата kickstarter и събра сума за серийно производство от почти 2.5 млн. щатски долара. Впоследствие тя получи и много имитации, които обаче така и не успяха да повторят успеха на оригинала.
 
Сега компанията WobbleWorks представи нова версия на устройството. Наименованието и е 3Doodler 2.0, а първоначалните впечатления са, че е по-лека, значително по-малка и най-важното - по-надеждна. Корпусът е изработен от алуминий, а накрайниците са няколко с цел улесняване на работата.
 
И този проект много бързо набра сума за серийно производство, като до момента на kickstarter са събрани над $1 200 000. Иновацията наречена 3D-писалка 3Doodler 2.0 ще постъпи в продажба през месец април тази година. Цената ще е от порядъка на 100 щатски долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА