26 Януари, 2015 12:10 2 677 0

Умна скиорска каска

  • forcite alpine-
  • каска-
  • ски
Ако сте почитател на зимните спортове и по-конкретно на ските, то новата каска на Forcite Alpine можа да ви заинтригува. На външен вид каската не се различава особено от стандартните, но иначе в самата каска е вградена видеокамера, която разполага с обектив, снимащ на 160 градуса.
Камерата записва видео във формат 1 920х1 080 пиксела при скорост от 120 кадъра в секунда. Каската разполага още с високоговорител и микрофон, които са защитени от вятър и чрез тях скиорът може да общува с други хора, отстоящи на разстояние 50 метра от него. Наличен е и Bluetooth модул за връзка със смартфон.
Към мобилното устройство се подават данните от шлема. Каската приема входящи обаждания и може да прослушва музика от различни плеъри. Продажбите ще стартират още през тази година, но на този етап производителя не уточнява цената на продукта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА