Last news in Fakti

9 Март, 2015 15:25 2 434 0

Най-голямо търсене на продукти за пожароизвестяване и контрол на достъпа

  • иец-
  • изложение-
  • security expo

На специализираното изложение Security Expo 2015 фирмите ще представят най-добрите решения в системите за сигурност

Най-голямо търсене на продукти за пожароизвестяване и контрол на достъпа - 1

Най-успешни и търсени на пазара в момента са продуктите в областта на пожароизвестяването и контрол на достъпа. На единственото в България изложение за охрана и сигурност Security Expo 2015 фирмите ще представят пълното разнообразие от най-успешни, наложили се и напълно нови технологии в сферата на сигурността. То ще се проведе от 25 до 28 март в Интер Експо Център.

Автоматизацията и т.н. енергоефективни сгради все още обаче не са приоритет за клиентите. Това коментира Христо Велев, управител на българската компания с канадско участие КАНБРОК-България, която от 1996 г. работи на нашия пазар.

При сигнално-охранителните системи има насищане и интересът към нови продукти е нисък. Търсенето се концентрира единствено около възможно най-ниските цени, допълни Велев.

На изложението КАНБРОК също ще предложи решения в различни сфери на сигурността- сигнално-охранителни системи, пожароизвестителни системи, системи за контрол на достъпа, за гласово оповестяване, за автоматизация и контрол, за видеонаблюдение. 

Компанията ще представи продукти на Panasonic Fire Works и Securiton в областта на пожароизвестителните системи, на Leviton, ELKProducts в сигнално-охранителните системи и системите за автоматизация. Освен това ще предложи продукти на АТЕiS в областта на гласовото оповестяване, на Panasonic в системите за видеонаблюдение и на SOYAL при контрол на достъпа.

Нови за фирмата са пожароизвестителните системи на швейцарската фирма Securiton, които компанията представлява от 2014г., обясни Христо Велев. Компанията ще акцентира и новите възможности в  както лидерът в областта на  оповестяването АТЕiS,

Посетителите на Security Expo 2015 ще могат да видят демонстрация на аспирационните детектори на Securiton. Техните предимства са както при обезопасяването на сгради и помещения с висока историческа и архитектурна стойност, така и за сървърни помещения, изчислителни центрове и обекти работещи при ниски температури. Фирмата е световен лидер и в областта на линейните термични датчици използвани в обезопасяването на тунелите.

Аспирационните датчици са новост на пазара като цяло в глобален мащаб. „Ние се опитваме да поддържаме и да не изоставяме от останалите Европейски страни в това отношение”, коментира Велев.

Индустрията предлага всякакви утвърдени и нови решения за бизнеса и обществения сектор, основният проблем все още у нас, че търсенето е за най-ниски цени. В много случаи обаче системите за сигурност са незаменими, спестяват много човешки труд, могат да спасят човешки животи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА