Last news in Fakti

2 Април, 2015 11:42 3 247 0

Китайски смартфон за жени

  • iuni-
  • i1
Повечето от умните телефони, които са ориентирани към женската аудитория, най-често залагат на привлекателен дизайн, но характеристиките им не са от най-добрите. Китайският производител на мобилни телефони IUNI обаче подходи по съвсем различен начин. Китайците представиха женски смартфон, който впечатлява с "високотехнологичните си вътрешности".
Иновацията се нарича IUNI i1 и разполага с 5.2-инчов FHD LTPS дисплей. Стъклото на екрана е 2.5D, а процесорът е Snapdragon 801. Последният се характеризира с тактова честота 2.3 гигахерца. Видеокартата също не е никак лоша. Тя е GPU Adreno 330. Оперативната памет на телефона пък е 2 гигабайта.
Женският смартфон разполага и с 32 гигабайта вградена памет, два лота за SIM-карти, както и с акумулаторна батерия с капацитет 3000 мАч. Естествено апаратът получава и съвсем нелоши камери. Основната е 13-мегапикселова с бленда F2.0, а фронталната - 8-мегапикселова. Операционната система е Android 4.4.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА