5 Юли, 2015 16:00 2 435 0

Бягащият будилник Clocky

  • alarm clock-
  • clocky-
  • 2 wheeler
Повечето от нас имат нуждата от нещо, което да ни буди и честно казано нямаме особено добри чувства към него. С навлизането на смартфоните една функция "snooze" ни оставя шанса да си удължим малко съня, но когато достигнем до апарата си. Този будилник има целта наистина да ни събуди и при активирането на алармата го кара буквално да тръгне да бяга.
 
Това е Clocky и освен, че може да издържи на падане от близо един метър има и много мощна батерия, която може да издържи няколко месеца. Издаващия подобни на R2D2 звуци будилник със сигурност ще означава събуждане за поспаланковците, но не знаем колко дълъг ще бъде неговия живот при по-нервните от тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА