Last news in Fakti

4 Ноември, 2015 16:19 2 195 0

Зарядно в колана

  • ion belt-
  • колан-
  • зарядно-
  • външна батерия

Външните акумулатори решават проблема с бързото изтощаване на батериите на съвременните мобилни устройства, но не са особено удобни за носене. Ето защо все повече изобретатели търсят източник на енергия, който хем да не усложнява ежедневието, хем по възможност да няма как да бъде забравен вкъщи.

ION Belt разчита на почти нулевия риск нормален мъж да тръгне по улиците по долни гащи. Коланът с класически дизайн е изработен от износоустойчив материал и разполага с вградена батерия. Капацитетът ѝ не е особено впечатляващ - 3 000 mAh, но стига за зареждане на телефона или таблета в по-напечена ситуация.

USB-портът е разположен в края на колана, а ролята на куплунг за зареждане на акумулатора играе "иглата" на катарамата. Предвиден е и индикатор за състоянието на заряда. Цената при предварителна поръчка от Kickstarter е $89.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА