Last news in Fakti

21 Февруари, 2016 17:00 2 960 3

Skoda ще предлага безжично зареждане за телефони

Skoda ще оборудва двата си модела Octavia и Superb с безжично зареждане за телефони. Наречена Skoda Phonebox системата ще се предлага от идния април. По-бюджетните модели Fabia и Rapid явно ще изчакат развитието на технологията. Зареждането се получава чрез индукция и преустановява
използването на стърчащи и висящи USB кабели. Услугата Phonebox предлага и hands-free система, която предава сигнал през антената на автомобила и по този начин изкарва кристален звук. Всички моделни смартфони с технологията Qi ще имат възможност да я използват, но iPhone ще има нужда от специален кейс. Производители, като Chrysler, Dodge, Hyundai, Kia, Toyota, Chevrolet и Audi вече предлагат тази услуга за свойте модели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    За целта, телефона трябва да е пригоден, за безжично (индукционно) зареждане. В момента са малко телефоните с тази опция.
  • 2 Mopcku

    0 0 Отговор
    "...предава сигнал през антената на автомобила и по този начин изкарва кристален звук. Всички моделни смартфони с технологията Qi ще имат възможност да я използват..."
    Е как да не ви обича човек?
  • 3 Тати

    0 0 Отговор
    Който разбира на Skoda се спира!!!
    www.skoda-bg.com