Last news in Fakti

27 Февруари, 2016 11:30 1 926 1

Ricoh представи 4K екшън камера

  • ricoh-
  • wg-m2

Японският производител на камери и фотоапарати Ricoh представи нова 4K камера. Означението на модела е WG-M2, като тя е произведена на базата на WG-M1, представена преди две години. Като една от добрите екшън камери тя е удароустойчива, издържа до 20 метра дълбочина и няма проблеми с прахта и температурите.

От техническа гледна точка камерата заснема 4K видео със скорост от 30 кадъра в секунда и предлага два ъгъла на заснемане - по-натуралните 151, както и 204 градуса. При FullHD режима кадрите могат да достигат и 60 в секунда и има специален подводен режим. При правене на снимки има общо 7 възможни ефекта - Bright, Natural, Monochrome, Shading, Bleach Bypass, Bold и High Contrast. Камерата има ISO от 200 до 6400, вграден wi-fi, слот за microSD/microSDHC/microSDXC карти, USB порт, както и Type D HDMI изход.

С пълна батерия WG-M2 може да направи до 450 снимки, 80 минути на 4K или 160 минути на възпроизвеждане на видео. За нея се предлага и богат асортимент от закрепвания и аксесоари. Очаква се да стъпи на пазара през април на цена от 270 евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 1 Отговор
    Измислил го руснака !