Last news in Fakti

31 Май, 2016 13:38 14 474 7

Нова джаджа за плажа

  • sunscreenr
Нова джаджа за плажа - 1
На платформата за набиране на средства Kickstarter е представен един нов продукт, който предвид започващия летен сезон, привлече вниманието ни. Става дума за интересна джаджа, представляваща ултравиолетова камера.Нова джаджа за плажа

С нея лесно може да се разбере правилно ли е нанесен слънцезащитния крем. Иновацията се нарича Sunscreenr и може да прави 30-секунден запис. Захранва се от вграден акумулатор и е защитена от вода и пясък. Цената и в свободна продажба ще е $109. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    1 0 Отговор
    Чудя се как съм живял до сега без тази джаджа !?
  • 2 Бай

    1 0 Отговор
    Сега направете и джаджа, дето като си измиеш г*за след ке*дзане, да ти показва дали си сапунисал навсякъде...
  • 3 Нямала си баба работа

    0 0 Отговор
    Нека направят и джаджа, която да ти показва, нивото на серотонин и допамин в мозъка и като е спаднало, да ти напомня да не го повишаваш с вредни, а с здравословни субстанции!
  • 4 dr Otker

    0 1 Отговор
    Ако си спестите паричките от слънцезащитния крем и от джаджата, може многократно да ударите по някое кебапче с бира, а насъбраният витамин Д ще ви пази от грип през зимата. Ракът на кожата е само в главите на търговците на слънцезащитни мазила.
  • 5 Николай

    0 0 Отговор
    ...а най-тъжното е, че ще се намерят такива, които да я купят...
  • 6 Стефан

    0 1 Отговор
    Това нещо реално не струва повече от два долара.....

    Коментиран от #7

  • 7 Бай

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Стефан":

    И то като крайна цена, с печалбата на продавача, която ще е от 30 до 50%....:))))