Last news in Fakti

1 Ноември, 2011 14:10 2 656 1

Наследникът на Gorilla Glass пристигна

  • corning-
  • gorilla glass-
  • lotus glass-
  • дисплей

Компанията Corning, чието специално покритие Gorilla Glass се превърна в истински хит сред производителите на електронни устройства, оповести старта на производството на новата си разработка Lotus Glass.

От Corning твърдят, че новият им материал за дисплеи е по-здрав и устойчив при обработка, което ще позволи използването му за екрани с по-висока резолюция и различни очертания без риск от повреждане в производствения процес.

Все още няма официални сведения дали вече са сключени конкретни споразумения с някоя от водещите компании, но специалисти отсега прогнозират, че за Lotus Glass тепърва ще се говори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vuzhiten

    1 0 Отговор
    Дори да имаме всичките тези удобства, нали трябва да има култура на ползване...Страхотна статия, да видим поне как може да е подреден и удобен светът около нас :)