Last news in Fakti

5 Януари, 2017 11:59 4 070 0

Galaxy S8 по пътя на iPhone

  • samsung-
  • galaxy-
  • s8
Galaxy S8 по пътя на iPhone - 1

Сайтът SamMobile публикува интересна информация, касаеща новия флагман на Samsung. Според собствени, достоверни източници, новият Galaxy S8 ще тръгне по пътя на iPhone.

Корейският смартфон няма да разполага със стандартния 3.5-инчов стерео жак и слушалките за устройството ще са безжични. Те ще от т.нар. вътрешноканален тип и ще приемат сигнала чрез bluetooth връзка.Galaxy S8 по пътя на iPhone

Специалисти от бранша обаче коментират, че корейците все още не могат да догонят конкурентите си от Apple по автономност на слушалките. Известно е, че "ябълковите" AirPods издържат до 5 часа, докато по-непотвърдена информация, тези на Samsung могат да изкарат само 90 минути.

Иначе официалната премиера на Galaxy S8 се очаква да се състои през месец април тази година на специално мероприятие в Ню Йорк. Феновете на Samsung обаче все още таят надежда, че представянето на S8 ще се случи през февруари, както беше през последните няколко години.Galaxy S8 по пътя на iPhone


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА