Last news in Fakti

21 Февруари, 2017 15:06 3 914 7

Военният всъдеход Тигр става безпилотен

  • тигр-
  • всъдеход-
  • армия
Военният всъдеход Тигр става безпилотен - 1

Това каза лично генералният директор на Руската военно промишлена компания Александър Красовицкий. По неговите думи, експерименталната машина, която бе показана миналата година, вече е преминала всички необходими тестове и е готова за серийно производство.

Освен това Красовицкий каза, че интереса към новите безпилотни всъдеходи е голям от страна на потенциалните поръчители. Роботизираният Тигр ще разполага и с нов двигател, трансмисия и броня. Визията също ще се отличава от тази на досегашната версия.

Премиерата на новия Тигр е насрочена за следващата година, като по непотвърдени данни всъдеходът ще бъде оборудван с дистанционно управляем модул, включващ 7.62-милиметрова картечница, която ще се прави в предприятието Уралвагонзавод.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    5 5 Отговор
    Тъпотия чак до шия

    Коментиран от #3

  • 2 Венков

    5 4 Отговор
    Е сега вече тия ще се изтрепят
  • 3 ссс

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    ДРУГО СИ Е ПО 3-5 ЧОВЕКА ЕКИПАЖ ,КАТО СЪВЕТСКИ ТАНК . И ТИЯ ТЪПИТЕ , ЧАК ЩЕ ГО ИЗНАСЯТ .
  • 4 Гост

    6 4 Отговор
    До вчера не можеха двигател да му намерят днес и с дистанционно управление, утре ще лети.

    Коментиран от #5

  • 5 а ся

    2 6 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Гледали се много телевизия и сте прочели много западни статии . В резултат на това : до вчера сте си мислели , че не могат да направят двигател . Мислели сте си ,че не произвеждат дистанционно управление . Но сте видели су-35с във медиите и сте разбрали ,че те могат дори да летят .

    Коментиран от #6

  • 6 гост

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "а ся":

    да гледал съм много телевизия на руския си телевизор сега ти пиша от руския компютър мога да ти се обадя от руски смартфон карам руска кола жената в кухнята и е пълно пак с руски електроуреди –печка хладилник съдомиялна пераня всичко е руско и не само в нас ами и кошиите а ти си карай СУ–то само да те открехна някой държави отдавна имат безпилотни самолети
  • 7 Купувач

    1 0 Отговор
    А дали ще се продава на пазара. Голям ще интересът на такъв тигър с висок просвет за обикновения шофьор по българските пътища. Еха, някой с мерцедес да ти отнеме предимството и веднага пускаш кормилото и на картечницата.