Last news in Fakti

28 Февруари, 2017 04:00 1 861 3

Огнехвърлящ дрон се бори с боклуците в Китай

Приложенията на безпилотните летящи апарати, които наричаме на разговорен език "дронове", се увеличават постоянно. Освен наблюдение и доставка на стоки има още хиляди възможности за полезна дейност. Една такава новост идва от провинциален Китай и поддръжката на електрическото захранване. За да отстраняват големи боклуци, които се закачат по жиците те са създали огнехвърлящ дрон. Гледката изглежда, като от постапокалиптичен филм за зомбита, но работата се извършва за секунди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jhccf

    4 0 Отговор
    Огнехвърлящ
  • 2 ГОст

    2 0 Отговор
    Като гледам резултатите, тези за уникални тъпаци. Добре де не можаха ли да измислят нещо по-смислено от огнедишащи дронове. Явно носталгията по летящи дракони ги е подгонила здраво.
  • 3 дивака

    1 0 Отговор
    СУПЕР