Last news in Fakti

8 Април, 2017 04:00 6 499 5

Наковалня срещу хидраличната преса

Тази нощ ще станем свидетели на люта битка, която определено включва завидно налягане - хидравличната преса ще има един от най-тежките си противници - чугунена наковалня. Това е и един от най-опасните тестове, защото въглеродното съдържание на метала е много голямо и той-буклано се чупи на парчета, които летят с огромна скорост. За да се защитят от него, създателите на канала се крият под дебел слой поликарбонат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион29

    14 2 Отговор
    Какъв е тоя жалък експеримент ? Тая наковалнята беше с размери 6 см.на 4 см..Някаква обуштарска и тия сигурно я натиснаха с 2 тона егати кокундрелите.

    Коментиран от #2

  • 2 Дедо ПОП

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Скорпион29":

    А може да е от китайчетата, дето ръждивите ги продават ?
  • 3 Различен

    15 0 Отговор
    Тия хептен ни взеха за канарчета! Кой е тоя малоумник, който прави наковалня от чугун? Наковалнята се прави от стомана, освен това се закалява! Ако се сложи истинска наковалня, по напред пресата ще издаде багажа, отколкото наковалнята!
    Голяма простотия, ЕЙ!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 КОЙ туй нящу

    0 0 Отговор
    Все едно да изпитваш детски пластмасов автомобил за защита от извънземни...
    Ако резна кабелите на електромотора кой ще победи?