Last news in Fakti

10 Април, 2017 12:27 2 522 3

Още соларни решения от Tesla

Компанията на Илон Мъск продължава с развитието на независимите енергийни източници. Освен проектът SolarCity, те тихо представиха още един подобен проект. За разлика от соларните покривни конструкции за първоначално вграждане, тук става въпрос за такива, които могат да бъдат добавяни на всеки един покрив без да се налага неговата подмяна. Проектът е първи за колаборацията с Panasonic, която е факт от края на изминалата година.

Тук естествено, всичко е пригодено за работа с акумулаторните батерии на компанията - Powerwall. Соларните панели ще бъдат произвеждани в Tesla Gigafactory в Бъфало, Ню Йорк, като това ще започне в средата на годината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    17 1 Отговор
    До десет години най-много Тесла ще задмине Епъл и ще стане най-голямата компания в света !

    Коментиран от #2

  • 2 Бат Гого

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    До 2 години !!!!
  • 3 колаборацията

    1 1 Отговор
    И какво му е лошото на думата "сътрудничество" ?