11 Април, 2017 13:36 2 342 3

Геймърски компютър вдъхновен от Ducati Monster 

Мощните компютри създадени за игри са вкарани в един стереотипен футуристичен дизайн, но като всяко нещо си има изключения. Това например е дело на тайландеца Югапат Тонглу и много ни харесва, защото е вдъхновено от един от моторите с най-голяма идентичност - Ducati Monster.

Екстравагантната му външност обаче, е подплатена със сериозни характеристики - процесор Intel Core i7-3770s, Cougar CMX 700 W и видеокарта Gigabyte GTX 970 Extreme. Само това е разкритата информация около тази красота, но едва ли другите компоненти са базови предвид цялата идея.

За жалост, не вярваме тази настолна красота да бъде включена във масово производство и с това да задоволи феновете на моторите и компютрите, но все пак няма невъзможни неща.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Иван

    1 1 Отговор
    Защо 3770, пък и 3770S?

    Коментиран от #2, #3

  • 2 2399

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "бай Иван":

    Ммм а де? Що така бе, сети се
  • 3 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "бай Иван":

    Вярно, к'во толкова охлажда с това водно? Да не говорим че тва 3770 е на 4-5годин, видеокартата на 2-3.