Last news in Fakti

26 Май, 2017 14:54 6 090 2

Как се правят ски и сноуборд дъски у нас

  • ски-
  • сноуборд-
  • производство-
  • българия
Как се правят ски и сноуборд дъски у нас - 1

В една от сериите от поредицата кратки филми - „Тънкостите в модерния занаят” на Volkswagen Crafter, която привлече вниманието ни, се запознаваме с производителите на ръчно изработени ски и сноуборд дъски Cloudnine. Продукцията е изцяло българска, а технологията, по която се изработва ще е интересна на любителите на зимните спортове.

Инженери по професия, Владимир Димитров и Мирослав Георгиев, отварят първата си работилница през 2014-а, където започват да конструират ски и бордове по технологията „сандвич”. Продуктите им са насочени предимно към freeride и freestyle скиорите и са изцяло персонализирани. Вижте повече за ръчната изработка на ски и бордове у нас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Явно е останало нещо

    16 0 Отговор
    Браво ба, аз си мислех че само материал е останал у нас ама изглежда има люде които по време на прехода са съхранили мислената си способност и не са станали павиани, други почти ходят на 4 крака, разни шкембета се въртят като пумпали, 50 годишни кубета си правят татуировки ...........

    Коментиран от #2

  • 2 БРАВО

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Явно е останало нещо":

    Браво, много точен коментар, материала трябва да се усмива, както навремето са усмивали простаците в разкази !!