Last news in Fakti

8 Юни, 2017 04:00 3 293 1

Хидравличната преса срещу моторна резачка

Хидравличната преса срещу моторна резачка - 1

За тази нощ избрахме поредния разрушителен епизод на хидравличната преса, като този път под огромното ѝ налягане отново ще попадне нещо необичайно - моторна резачка. Малък двутактов двигател и верига, която може да превърне и вековно дърво в стружки - това е един от инструментите, които определено доведе до еволюция в живота на мнозина. Разрушението е гарантирано, но всеки път го гледаме с интерес, защото такива неща не се случват в ежедневието ни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИВАН

    6 0 Отговор
    .... доведе до еволюция, или по скоро деволюция в живота на хората ... с нея изсякоха гората и калните порои и наводнения, тръгнаха ... и де да беше само това, ами още хиляди поразии, но какво да се прави - технологичен напредък - ще направят пластмасова гора, и пластмасови хора, споко :)