Last news in Fakti

13 Юли, 2017 04:00 3 465 2

Най-въоръженият мъж в Америка?

Най-въоръженият мъж в Америка? - 1

Всичко в нашия свят си има своя максимум, предел или каквото друго определение намерим. Тук ще стане въпрос за много оръжия, наистина много оръжия, като всичките те не са в някой държавен музей или в база на армията. Всичко това, което ще ви "отвее шапките" е частната колекция на един-единствен човек. Естествено тук не става въпрос само за най-новите оръжия, а за колекция, която покрива повече от век военна история с покъртително разнообразие включващо униформи и всякакви неща използвани в сражения. Ние харесахме най-много мотоциклета с две автоматични оръжия на борда, а кой е вашия фаворит в този частен военен музей?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    26 4 Отговор
    Супер са си американците. Могат да гръмнат на място някой който им е влязъл в собствеността. И тук трябва да е така! М....лите по селата ще се позамислят.
  • 2 Кой

    10 0 Отговор
    Слагаш базука зад вратата и да идват !!!