Last news in Fakti

20 Юли, 2017 13:30 4 449 0

Автоматична четка мие зъбите за 10 секунди

  • четка за зъби
Автоматична четка мие зъбите за 10 секунди - 1

Amabrush не само намалява времето, което човек отделя за миенето на зъби, а повишава значително ефекстивността на процедурата. Само за 10 секунди напълно автоматичната четка постига резултат, за който иначе са нужни 3 минути грижливо търкане.

Автоматична четка мие зъбите за 10 секунди

Уредът се състои от два основни компонента - почистващ елемент, изработен от специален силикон с антибактериални свойства, и задвижващ механизъм, който генерира вибрации.

Автоматична четка мие зъбите за 10 секунди

За да измие зъбите си с Amabrush, чове трябва просто да постави в устата си приличащият на боксьорска гума почистваща приставка и да включи към нея задвижващия механизъм с помощта на магнитна шайба. Вътре има капсула с паста за зъби, която постъпва в устната кухина през микроскопичти каналчета.

Автоматична четка мие зъбите за 10 секунди

Високата ефективност на Amabrush се дължи на разположените под ъгъл 45 градуса власинки на почистващия елемент, които предпазват венците. Смяната на пастата за зъби се зарежда веднъж на два месеца, а самата четка - на 3 до 6 месеца в зависимост от износването.

Автоматична четка мие зъбите за 10 секунди

Продажбите на Amabrush започват през декември на цена $89, а капсулите с паста за зъби струваат по 3-4 долара. На платформата за групово финансиране вече са събрани $1.5 млн. при необходими $50 000 за започване на серийно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА